Skip to content

S-a fraudat!

Decembrie 7, 2009

Da, cu autobuzele, cu televiziunile, cu alimentele duse la cei săraci. S-a fraudat mult, cu poza prezentîndu-i şi pe Crin şi pe Johannis alături de Geoană, ca şi cînd ar fi candidat toţi trei. S-a fraudat cu tocşourile la care era invitat un pedelist să lupte cu un pesedist şi un penelist, de parcă erau trei candidaţi, nu doar doi. S-a fraudat cu minciuni cît casa. S-a fraudat cu filmuleţul trucat. Şi, cu toate astea, iată, s-a fraudat în zadar! pentru că n-au cîştigat!

Pesediştii sînt KO, par ameţiţi de lovitură. O fi şi de la şampania de aseară! Aşa e băutura asta, dacă o bei prea devreme, îţi dă dureri de cap. Aseară Geoană spera că Băsescu ştie să piardă, spera ca PDL să nu se apuce să acuze de fraudă, să nu conteste alegerile, să se facă predarea puterii civilizat. Azi, e invers: Geoană nu ştie să piardă, acuză de fraudă, contestă alegerile! Zgonea (mi se pare unul din noii comici ai pesedeului) a susţinut că Ardealul a fost mituit. Mă aştept să acuze şi diaspora că s-a lăsat mituită. Cînd, de fapt, Mircea Geoană a încercat, pe faţă, o miturire cu 20.000 de euro celor care se întorc!

Ca o culme a ironiei, PSD poate contesta alegerile şi acuza de fraudă demonstrînd cînd şi unde au fraudat ei înşişi. Să fie un autodenunţ! Căci şi în acest caz, frauda e fraudă. Indiferent de cine a comis-o! :)

Un articol de Ioan T. Morar

Anunțuri
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: