Skip to content

Sfîrşitul lumii la OTV în direct şi probabil în reluare

Septembrie 6, 2010

De la Angela citire:

„De cîteva zile mă uit la sfîrşitul lumii: soarele trimite flame ucigaşe care ne va ţine, nu se ştie cum în beznă, 1000 de ani cel puţin. O mulţime de oameni care n-au ce face, sună şi-şi dă cu părerea; cei mai mulţi citează din biblie în funcţie de zona geografică şi să fiu mai concisă, moldovenii citează din biblie fără excepţie.
Din cînd în cînd mai sună cîte-un specialist în apocalipse care ştie din surse sigure că de fapt, nu toată lumea va pieri, ci doar cei care nu-s aliniaţi vibraţional şi-n general ăia de-s ai dracului.
Alţi specialişti spun că ne vom schimba la nivel fizic şi ca să fie mai explicit Barbu ăla, al „hoitului”, să înţeleagă tot amatorul de explozie solară, din Căcăţeii din Deal, pînă-n Răhaţeii din Vale.
Aflu de la alt specialist „renumit” care se află în platou cu hîrţoagele lui Barbu în fundal, că există un kit de supravieţuire, dar butonez şi nu aflu ce conţine. Dau înapoi taman la timp să aflu părerea lu’ unu’ Mitică; el e de părere că nici dacă ne ascundem în peşteri nu scăpăm. Buuun, Barbu îi dă cu „bă Mitică, te-ntreb şi pe tine cum i-am întrebat pe ceilalţi: crezi că peste un an-doi o să ne omorîm între noi pentru apă şi hrană?”
Mitică ezită ca un prost ce e şi e de părere că nu.
Io-l iau pe Mitică de gît şi dau cu el de Barbu:
Păi mă Mitică măăăăăăă, adică tu ce vrei să zici? Că dacă vei fi nemîncat şi neadăpat vreo două săptămîni aşa, n-o să-mi dai mie-n cap să-mi furi jambonul afumat de la subraţ şi pălinca pitită în pufoaica ce mă apără de frig?
Alte telefoane, mătănii, rugăciuni, scuipaţi în sîn, soluţii. Peste toţi, Barbu cu „bă Dumitre, bă Stane, bă Cutare”… Mă enervez şi chem Salvarea: îl înhaţ pe Barbu, îl bag în camaşă de forţă, îl internez la nebuni, incui uşa, înghit cheia.
Apocalipsa s-a terminat, veniţi mîine!”

Anunțuri
3 comentarii leave one →
  1. Septembrie 7, 2010 7:21

    scoti 0tv-ul din tv si gata cu barbu, elodia, „viitorul presedinte” senzational in direct si in reluare!…de fapt ar fi trebuit fara virgulafarapauzafarapunctpentruafiintoncuei!

  2. Septembrie 7, 2010 21:49

    Fixere dragă… io de cine mai rîd? Cu cine-mi mai petrec sfîrşitul lumii, a?

  3. Septembrie 8, 2010 4:07

    in nici un caz nu dispare prostia din tara asta odata cu 0tv-ul!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: